PROSJEKTER

Prosjekter

MENTORVIRKSOMHET

Fin omtale i Dagens Næringsliv 31.12 2018. Artikkelen leser du her


MYSA

28.oktober 2014 arrangerte Vestheim et intercity møte under overskriften Haba Na Haba (det betyr på swahili: litt etter litt), the arts and culture project in MYSA, KENYA. 19 av klubbens medlemmer og 22 gjester var til stede. Det ble arrangert en utlodding og det ble solgt lodder for kr 4100 som går uavkortet til MYSA's Venner. Vi holder fortsatt kontakt med Mysa og støtter ulike initiativ.

Mer om prosjektet finner du her

Skoleprosjekt i Kenya

Vest i Kenya ligger en liten landsby med navnet BUNGOMA og der holder Beulah Girl's School til. Skolen drives etter kristne prinsipper. De prøver å fange opp jenter fra en særlig vanskelig og fattig bakgrunn, og som ellers ville droppet ut av skolesystemet. Beulah er et sted disse kan få støtte og håp i tillegg til en utdannelse de ellers ikke ville hatt noen mulighet til.

Det er i dag ca 100 piker på skolen som også drives som internat skole. De har nå eksistert i over 10 år og skolen har hevdet seg med bedre resultater i eksamensresultater Læring, enn snitt i Kenya.

Støtten fra oss gir dem mulighet til stadig å legge forholdene til rette for at flere får utdannelse og mulighet for å få lønnet arbeid når de skal ut i arbeidslivet.

Prosjekt med Frognerhjemmet

Bilturer for eldre ved Frognerhjemmet som ble avsluttt med hyggelig servering på Frognerseteren. Handleturer for eldre til Steen & Strøm. Konserter på Frognerhjemmet, et stadig gående prosjekt.

Prosjektene er sponset og ledsaget av Vestheim Rotary Klubb.

 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: De 3 stuer
Adresse: St. Olavs gate 27
Adresse 2: Inngang fra gårdsplassen
Postnummer: 0166
Sted: Oslo
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 17:15:00
Møtespråk: no


Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...